Vi söker förstärkning inom projektledning och kommunikation

Vi har flera pågående projekt och dessutom ytterligare spännande utmaningar på gång framöver! Vi söker därför förstärkning till vårt team.

Är det du eller kanske någon du känner?

Brinner du för stål- och verkstadsindustrins utmaningar?

Sustainable Steel Region agerar länk mellan den stålrelaterade industrins behov och små företags innovativa förmågor. Med en bakgrund inom stål- och verkstadsindustrin, finns hos oss möjlighet att skapa innovation och utveckling i gränslandet mellan industri, teknik och forskning.
 

Vill du göra skillnad i den gröna omställningen?

I vårt projekt On Demand skapar vi motståndskraftiga leveranskedjor genom lokal och hållbar tillverkning av kritiska reservdelar. I programmet Metals & Minerals verkar vi för att säkerställa en hållbar och resilient metall- och mineralförsörjning för samhällets omställning. Vi har flera olika åtaganden där den gemensamma nämnaren är samverkan som främjar den stålrelaterade industrins omställning. Hos oss finns därmed möjlighet att göra skillnad på riktigt!
 

Om Sustainable Steel Region

Sustainable Steel Region är en innovationsplattform i norra mellansverige som bidrar till ökat inflöde av spetskompetens för att möta utmaningarna hos de stålrelaterade företagen. 

Vi arbetar med långsiktiga relationer med ledande nationella och internationella akademier, institut och forskningsmiljöer.

Tillsammans skapar vi utvecklingsmöjligheter som genererar nya affärsmöjligheter för regionala företag mitt i industrins gröna omställning.
 

Förutsättningar för anställningen

Vi söker dig som har en bakgrund inom stål- och verkstadsindustrin och vill bidra till att lösa dess övergripande utmaningar. Det är en fördel om du har koppling till stålindustrin i norra mellansverige; Värmland, Dalarna och Gävleborg. Vi har kontorsmöjligheter i Borlänge, Karlstad samt Gävleborg. 
 

Låter det intressant?

Tveka inte att höra av dig till vår verksamhetsledare Maria Swartling!
Här hittar du kontaktuppgifter.

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter